24chilli_weights_345498044

Hjelp: Spørsmål og svar

Tillgang

 • Medlemskortet ditt er personlig og skal ikke lånes bort til andre.

 • Under ingen omstendigheter kan man gi tilgang til andre enn seg selv uten at dette er avklart med treningssenteret på forhånd. Heller ikke andre medlemmer. Ved brudd på denne regelen blir medlemskapet suspendert og tilleggsavgift på 3000 kroner tilkommer den som brukte medlemskortet for å slippe inn andre. Medlemskapet blir åpnet igjen når tilleggsavgift er oppgjort.

 • Døren kan fjernstyres fra Sissels – Sprek og Blid Oasen. Ta kontakt på telefon 55 15 43 00 så hjelper vi deg inn. Dette forutsetter at det er personale til stede på Sissels. Se www.sissels.no for oversikt over tider med betjening i resepsjonen. Dersom du kommer på et tidspunkt der vi ikke kan hjelpe må du hente medlemskortet ditt og komme tilbake. Ikke spør andre om å hjelpe deg inn da det kan sette dem i en vanskelig og kostbar situasjon.

 • Alle må ha eget medlemskort for å få tilgang til 24Chilli. Har du mistet kortet ditt må du kjøpe nytt i resepsjonen på Sissels – Sprek og Blid Oasen. Nytt medlemskort koster 200 kroner.

 • Dette er en garanti for oss at du er riktig bærer av kortet og en garanti for deg at medlemskortet ditt ikke blir misbrukt av andre.

  Fingeravtrykkleseren skal utelukkende sikre likhet mellom den personens finger som avleses i fingeravtrykkleseren og avtrykket på det kort som avleses.  Det vil si at medlemskortet skal inneholde samme fingeravtrykk som avleses i fingeravtrykkleseren. Systemet går ut på at det blir utstedt et medlemskort. På dette kortet, og bare på det, blir ditt fingeravtrykkstemplat lagret. Templatet blir ikke lagret i noe register, verken lokalt hos oss eller noe annet sted og verken manuelt eller elektronisk. Hvilken finger som lagres, er opp til kunden å velge. Templatet som lagres på kortet inneholder ingen data som beskriver hvilken finger som er registrert. Fingeravtrykksinformasjon lagres kun på kortet i en chip.

 • Hvis du opplever at medlemskortet ditt ikke fungerer kan det være flere grunner til dette. Du kan ta kontakt med oss så kan vi fortelle deg hva som er årsak i ditt tilfelle.

  1. Det lyser umiddelbart rødt i leseren.
   Dette skyldes at det ikke finnes et aktivt medlemskap som gir tilgang til 24Chilli.
   1. Du er medlem på Sissels og har ikke valgt tilgang til 24Chilli som tillegg.
   2. Medlemskapet ditt er frosset.
   3. Ubetalt faktura med forfall for 90 dager siden eller mer.
   4. Medlemskapet ditt er ikke fornyet etter endt avtaletid. Ofte tilfelle hvis du har medlemskap som ikke belastes hver måned.
   5. Medlemskapet ditt er suspendert etter brudd på reglement.
  2. Det lyser rødt i leseren etter du har prøvd fingeravtrykk:

   Blir du bedt om å presentere fingeren er alt ok med medlemskapet ditt og det er et spørsmål om å få korrekt avlest fingeravtrykk eller forsikre deg om at du bruker riktig kort.

   1. Dette kortet er ikke registrert på deg. Ofte tilfelle hvis du har dobbelt sett med medlemskort eller det er flere i samme familie som trener. Bare ett kort kan være registrert på en person.
   2. Du holder ikke fingeren riktig ned på leseren. Pass på at fingeren dekker hele leseren og at du holder den rolig til du får grønt lys.
   3. Du bruker feil finger. Vi registrerer alltid to fingre.
   4. Tørr hud på finger. Gi fingeren ekstra fukt eller, aller best ekstra fett, ved å gni den på hals eller bak øret.
   5. Fingeravtrykk leseren er smussete eller våt. Tørk av både fingertrykkavleseren og fingeren din også prøve på nytt.
  3. Du får grønt lys i lesere og hører det klikker i rotasjonsporten, men kommer bare halvveis inn.

   Når du først har fått grønt lys i leseren aktiveres en tidssperre på tre minutter selv om du ikke kom gjennom rotasjonsporten. Alt er ok med medlemskapet ditt. Forsikre deg om at det er enn grønn pil over rotasjonsporten (den roterende delen står riktig) før du presenterer medlemskortet ditt på ny. Ta en trall mens du venter på at tidssperren deaktiveres.

   OBS OBS! Leser du av kortet ditt på ny før det har gått 3 minutter starter telleren på ny og det blir ekstra lang ventetid ;)

  4. Dørleseren reagerer ikke i det hele tatt.

   Da er kortet defekt og må byttes. Kort som slutter å virke uten at det finnes fysiske skader erstattes kostnadsfritt.

 • Det er fullt mulig å få en prøvetime hos oss og det ordner vi med i resepsjonen på Sissels – Sprek og Blid Oasen. Du må møte opp personlig for å ordne dette. Du betaler et depositum på 200 kroner for medlemskortet. Depositumet blir refundert i sin helhet når medlemskortet leveres tilbake. Begrenset til en prøvetime pr person.

Medlemskap

 • Det er fullt mulig å få en prøvetime hos oss og det ordner vi med i resepsjonen på Sissels – Sprek og Blid Oasen. Du må møte opp personlig for å ordne dette. Du betaler et depositum på 200 kroner for medlemskortet. Depositumet blir refundert i sin helhet når medlemskortet leveres tilbake. Begrenset til en prøvetime pr person.

 • Oppsigelsen skal sendes på epost til post@nullsissels.no. Eposten må inneholde tilstrekkelig informasjon slik at vi kan finne deg i systemet vårt. Du vil da motta automatisk svar på at eposten er mottatt. Når oppsigelsen er behandlet mottar du en ny epost som bekrefter dette. Oppsigelsen er ikke fullbyrdet før du mottar denne bekreftelsen. Skulle den mot formodning ikke få bekreftelse på at oppsigelsen er behandlet er det viktig at du følger opp og forsikrer deg om at medlemskapet er avsluttet.

 • Medlemskapet kan i utgangspunktet ikke endres. Ta kontakt med oss pr epost eller telefon dersom du har spørsmål rundt dette.

 • Alle våre løpende medlemskap, som er utenfor bindingstid, har en måned oppsigelsestid regnet fra og med første dag i måneden etter oppsigelsen er mottatt.

 • Ved inngåelse av medlemskap som belastes hver måned er du bundet til å være medlem hele avtaletiden. Etter utløp av avtaletiden løper kontrakten videre til gjeldende pris på senteret inn til vi mottar oppsigelse fra deg. Har du et kontantmedlemskap avsluttes det automatisk etter endt avtaletid.

 • Medlemskap kan fryses når det leveres dokumentasjon som viser at du er forhindret fra og trene. Dokumentasjon sendes som vedlegg til post@nullsissels.no sammen med din forespørsel om frys. Ved sykdom regnes første måned av fraværet som egenandel og vil bli belastes som normalt.

 • Det er 16 års aldersgrense på 24Chilli. Medlemmer under 18 år må tegne avtale sammen med foresatte i resepsjonen på Sissels – Sprek og Blid Oasen. Det er den foresatte som signerer og er ansvarlig for avtalen.

 • Hvis du flytter er dette en gyldig grunn for oppsigelse av medlemskap i avtaletiden. Vi trenger da flyttemelding fra posten eller folkeregistret sendt til post@nullsissels.no. Oppsigelsen blir da behandlet som om avtaletiden var over med en måned oppsigelsestid regnet fra og med første dag i måneden etter dokumentasjon er mottatt.

Betaling